Storkläppen, topptur sju

Sjunde toppturen blev en lätt kvällstur. Omständigheterna har förändrats och vi anpassar oss därefter. Storkläppen reser sig 1032 meter över havet.

Lillebror har fått lunginflammation och öroninflammation. Hela natten har vi varit uppe och tagit tempen, inhalerat medicin och tröstat. Eftersom barnens andra förälder jobbar dagtid och jag inte vill ta med en sjuk liten ut på tur så har vi spenderat dagen i soffan.

Våra fina vänner som just nu är och hälsar på drog till fjälls och satte upp ett tält vid Svansjön. Lagom till middagstid slöt jag och Thea upp. Thea lagade en finfin middag alldeles själv på gasköket och bjöd på riktiga delikatesser.

I solnedgången gick vi upp på en närliggande topp, strax över tusen meter. Där satt vi en stund och pratade om oron för lillebror samtidigt som Thea ritade fina teckningar.

Ett bra avslut på ett oroligt dygn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *